Claire Corlett

Fish Food, Fish Tanks, and More

16 comments on “FISH! – Egyáltalán | Official Music Video

 1. Ezt a számot imádom a legjobban az albumról 😍😍 sok szép emlékem van és lesz is erről a zenéről…köszönöm FISH! ti vagytok a kedvenc zenekarom…igaz csak Cegléden és Pesten láttalak titeket de igyekszek ennél több koncertre elmenni….imádlak titeket!

 2. Horgászok! Telihold ide vagy oda, a légnyomás baromira nem érdekel, a szolunáris naptárat meg pont telibe szarom, mert 16- án biztos hogy nagyon mennek majd a HALAK a Lágymányosi híd pesti hídfőjénél! Szuper Nem?😂👍🏻🤟🏻💀☠️✌🏻

 3. Nagytól lopni nem szégyen… DE pont a Hooliganstől? (Bár kurvára nem tudom, hogy azok mit csináltak, de nagyjából az lehet ennyire szar) Egy ideje már nem tudok örülni, amikor új produkcióval jöttök!

 4. Az érzés mikor öcséd megkér, hogy vidd oda a Fish zenekarhoz, mert alá akarja iratni a sapkáját, te oda viszed és nem elég, hogy a közös képükbe trollkodsz bele, de még a leendő "közös" klippjükbe is.😂😂

 5. ,,engem egyáltalán nem érdekel, hogy az északi-sark elolvad''
  Jár a "taps"…én ekkorát még nem csalódtam emberben.
  Imádom a zenekart, az összes számukkal, de ezt többször meg nem hallgatom

 6. Továbbra is meggyőződésem hogy ez az egyik legjobb Magyar dal szövegű pop sztaff ami előbukkant az elmúlt években. indokolatlanul jók a rímek.

 7. Hal ló. Engem tényleg semmi nem érdekel, viszont az egy kicsit talán mégis hogy valahol elérhető a zenekar számaihoz ill ehhez a számhoz tabulatúra/kotta a különböző hangszerekhez? És ha nem akkor van valami oka annak hogy nem pl szerzői jogok / gazdasági érdekek?

 8. Engem egyáltalán nem érdekel, a legújabb Fish nóta,
  engem egyáltalán nem érdekel, hogy lesz-e klip majd róla
  engem egyáltalán nem érdekel, hogy kinek tetszik mégis
  engem egyáltalán nem érdekel, vajon miért hallgatom én is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *