Claire Corlett

Fish Food, Fish Tanks, and More
Magnet fishing s03e06 – 1948s Gun found! TT33 Tokarev

Magnet fishing s03e06 – 1948s Gun found! TT33 Tokarev


Hello!
We are at Dunaharaszti At Danube, we are going to magnet fishing here Our equipments is a 400kg and a 300kg magnet As you know, this part is very popular we need the bigger pulling force magnets to have some catches I dont even know, what do we want to catch? Everything! Oh my god! Its a gun! Police! Greetings! Its Erik, we are at Dunaharaszti and we found a gun in the water and would like to report it. Unfortunately I dont know the street name, Im not familier with this place Should we take it to the police station, would it be faster? Yes, that would be faster I think! All right, we are heading to the station then, we know where it is. Perfect! Thank you Bye!

71 comments on “Magnet fishing s03e06 – 1948s Gun found! TT33 Tokarev

 1. Ez egy szép Makarov. A világ egyik legjobb kézilőfegyvere… a szállítással nem szokott gond lenni? A lőfegyverrel való visszaélés, nem áll meg "csupán" a szállitással? sz.v.sz. én mindig be vagyok szarva hogy ilyet találok…

 2. Egy, a néhai magyar FÉG által gyártott TT-33 rövid lőfegyver a Rákosi érából……
  Ismét szerencsétek volt. : )

 3. Én nem adtam volna le a rendőrségnél!! megtartottam volna szép állapotban van! (Irigykedtek :D)

 4. A jó kis szalonnázó bicskát siratja a gazdája. Még egy kicsit beljebb dobják találnak egy t-34 es tankot is!

 5. Hello! az lenne a kérdésem hogy nem féltek hogy egyszer egy bomba akad rá? Mármint én értem hogy nem bírnátok kihúzni meg minden de volt már veletek ilyen?

 6. attól,hogy '48-as még nem biztos,hogy azóta ott hever. sőt biztos,hogy nem,mert annyira azért nincs elrohadva..

 7. Stokinak adjátok vissza az a hülye ejtette bele most meg biciklivel jár meg csak gumibotja van 😀 😀 (Nem komoly aki esetleg nem értené A mi kis falunk-ról van szó)

 8. Hellósztok kezd érdekelni a mágnes horgászat ha modjuk stukert találok azt tom be kel jelenteni azona rendörségnek a rendörök adnake érte lyutalmat

 9. Egy gond van a youtube közösséggel….Ha valaki hülyeséget mond vagy kérdez,rögtön retardált,meg szidalmazás.Amit itt is észre vettem…Szerintem igazából egyszerűbb lenne nem válaszolni rá.

 10. I would have taken the grips off it before i brought it to the police station, and if your country has relaxed gun laws I wouldn't have even brought it. I love living in a country where I can just keep stuff i find without any issues.

 11. Tudjátok ki a fenem utatná be a rendőrségen. a tokarevet.. a frászt ! ennek akkor értéke van hogy elehet adni gyüjtöknek jó áron..

 12. Balfaszok nem hogy hazavittétek volna ehelyett be jelentitek a zsernyákoknak van fogalmatok róla hogy mi értéket adtatok oda?

 13. Aszta ez durva nagyon ritkán fordul elő hogy egy ilyet lehet találni a fojó ba vagy mi de télegn ritka ,(megijedtem hogy valami szörnyeteget találtok😅😂😂😅🤣😅🤣)

 14. Nálatok volt már az A-T-V Hiradó gratúlálok nektek szerintem jól csináljátok ez megfelel hobiként és amikor fegyvert fogtok segit a rendőrség nek is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *