Claire Corlett

Fish Food, Fish Tanks, and More
SALMON MENTAI, JUALAN KEKINIAN.!!

SALMON MENTAI, JUALAN KEKINIAN.!!


halo guys welcome to cooknolia in this video I want to share famous food recipes called salmon mentai here it is the ingredients the ingredients we have to prepare are 2 portion of white rice here’s how to make it first seperate salmon skin from salmon then slice the salmon marinated salmon with japanese soy sauce then put it in the refrigerator after that shreded the crab sticks boiled the crab stick for 1 minute or it can be directly eaten, because I bought a crab stick that is ready to eat cut the bottom of the enoki mushroom then shreded after that boil for 2 minutes mix mayonnaise with 1 tablespoon of chili sauce 1 tablespoon of tobiko 1 tablespoon of ketchup add sesame oil mix soy sauce, sesame oil and white rice after that add nori powder and mix well prepare the container add rice take fish from the fridge then torch salmon that has been marinated now plating the salmon mentai in the container first rice then crab stick and enoki mushroom and then salmon at the top is mayonaise after that torch the mayonaise here it is the salmon mentai

62 comments on “SALMON MENTAI, JUALAN KEKINIAN.!!

  1. Saran ya mbak. Sebelum masak cuci tangan sampai bersih sj, nggak perlu pake sarung tangan plastik. Sdh darurat sampah plastik. Makasih resepnya

  2. Mau input juga kak, cara potong salmon setau saya harus satu arah tidak boleh maju mundur berkali-kali ๐Ÿ˜Š

  3. Salmon mentai pake torch ya bakarnya? ๐Ÿ™ aku sarankan gk deh karena ini bisa kena kanker soalnya langsung dr gas nya..

  4. tips: gausah beli kecap asin kikoman, mahal sebotol. Abis beli takeaway sushitei, minta shoyu sachetnya yg banyak, apalagi kalo masaknya cuma 2 servings cukup kayanya 5-6 sachet, hahahahah cheap trick but saves u a lot of money ๐Ÿ˜‰

  5. Ky nya nom nom ini en klo aq yg bikin aq mau salmon nya di potong kecil2 trus jadi banyak en diratain di atas nasi en ditaro juga sebelum taro mayonaise ๐Ÿ‘๐Ÿพ๐Ÿ‘๐Ÿพ jadi berasa makan salmonnya

  6. Kalo ga di kasih tobiko rasanya jadi sama aja atau beda bgt ya ? Aku mau jual mentai yg affordable price nih mbak soalnya. Saran dong mbak
    Terimakasi

  7. Bisa ga salmonnya dimasak biasa aja sebentar diteflon jgn pake tourch soalnya dibakar takut kanker, trus br pake mayonese di pakein tourch , ngubah rasa ga ya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *